Home Nieuws Aankondigingen Flying Dutch 2016
Flying Dutch 2016

DutchDe CD “THE FLYING DUTCH 2016” is uit! Hierop staan alle artiesten die ook op het gelijknamige festival draaien dat op 4 juni plaatsvindt. Zoals Armin van Buuren, Hardwell, Afrojack, Nicky Romero, Martin Garrix, Showtek, Oliver Heldens, W&W & niemand minder dan Tiësto.

 

Na het enorme succes van de eerste editie zullen ‘s werelds beste DJ’s van Nederlandse bodem samen komen tijdens de tweede editie van het open air festival ‘The Flying Dutch’, dat op drie verschillende locaties tegelijkertijd plaatsvindt en ruimte biedt aan 100.000 bezoekers.  Het festival was binnen wederom enkele dagen uitverkocht op alle locaties! De tien DJ’s worden zoals vorig jaar tussen 12.00 uur ’s middags en 23.00 uur ’s avonds met helikopters van stad naar stad gevlogen om steeds weer voor nieuw publiek op te treden tijdens een 1 uur durende set. Armin van Buuren sluit de dag wederom af in het Olympisch stadion te Amsterdam, Hardwell op het Strijp-S terrein te Eindhoven en Afrojack is de afsluitende act op het buitenterrein van Ahoy in Rotterdam.

Tracklist:
1. Hey
2. Heading Up High
3. Run Wild
4. Don't Look Down
5. The Right Song
6. Shades Of Grey|
7. N2U
8. How Many 
9. Future Funk 
10. Home 
11. Off The Hook 
12. Rocket (Lookas Remix) 
13. Now That I've Found You 
14. Juggernaut 
15. Making Me Dizzy 
16. Hollywood 
17. Harmony 
18. Another You 
19. Dat Disco Swindle 
20. If It Ain't Dutch 
21. Mad World 

Wil jij een exemplaar van deze swingende cd? Doe dan mee aan de winactie en mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Zet in je mail in hoeveel steden Flying Dutch plaatsvindt en waar Hardwell afsluit. Winnaars krijgen op 10 juni persoonlijk bericht. 


 


 

 


Share/Save/Bookmark