Home Nieuws Aankondigingen Radical Redemption - The One Man Army
Radical Redemption - The One Man Army

redemptionMet een ongelooflijk snelle stijging naar roem, is Radical Redemption ongetwijfeld een artiest die ingrijpende veranderingen heeft gebracht in de hard dance scene. Net getekend bij Minus is More in 2011, besloot hij zijn eerste artiesten album ‘Annihilate’ begin 2012 uit te brengen.

 

Harde, beukende kicks, geweldige ambiances, experimentele geluiden en energieke vocals definiëren zijn stijl. Het resultaat: draaien op alle grote podia in Europa en daarbuiten! In 2013 schoquerde Radical Redemption de scene met een nieuw album: The Spell of Sin, een nieuwe live-act en een nieuw verhaal. Ongezien, ongehoord en ongeëvenaard, een nieuwe mijlpaal was bereikt: binnenkomen in de DJ MAG top 100 op nr. 64 in 2014!

Maar ’The Radical' is niet te stoppen, dit jaar lanceert hij zijn derde artiestenalbum, “The One Man Army”. Deze Cd bestaat uit maar liefst 5 CD’s waarbij de laatste 2 gemixed zijn.

Dancevenue verloot een exemplaar van deze knaller. Wil jij kans maken op deze box? Mail dan voor 1 december naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .
Share/Save/Bookmark