Home Nieuws Aankondigingen Hardwell - Revealed vol. 2
Hardwell - Revealed vol. 2

HardwellMidden in de zomer, met het festival seizoen in volle gang, onthult Hardwell de volgende editie van zijn veelgeprezen Revealed compilatie reeks. Als afspiegeling van zijn energieke live sets, brengt de Nederlandse DJ/producer je de grootste tracks van deze zomer, verzameld op 'Revealed Volume 2'. Je vindt alle grote festival tracks gemixt met de nieuwste producties en remixen uit de Hardwell studio en catalogus van zijn eigen Revealed Recordings. 'Revealed Vol. 2' laat zien wat voor iedere progressive house fan al meer dan duidelijk is: 2011 is het jaar dat Hardwell de wereld verovert! 

Als √©√©n van de nieuwste toevoegingen in de gevestigde orde van top dj‚Äôs van de progressive house scene, beleeft Hardwell dit jaar zijn wereldwijde doorbraak. Deze zomer prijkt zijn naam als headliner op alle posters van de grote festivals en heetste clubs, van Londen tot Singapore. Hardwell is meerdere keren uitgenodigd om op Ti√ęsto's avond in club Privilege op party-eiland Ibiza te draaien en heeft een bomvolle agenda, waarbij er veel boekingen in de Verenigde Staten staan, waar de house scene momenteel explodeert.

Torenhoge chart posities
De Hardwell sound is 'in demand', duidelijk te merken aan de torenhoge chart posities van de opvolger van 'Encoded', zijn nieuwe single 'The World'. Zodra Hardwell een nieuwe track uitbrengt, is geen Beatport Top 10 chart meer veilig. Zijn samenwerking met Ti√ęsto, 'Zero 76', rockte maar liefst twee weken de nummer √©√©n positie. Het is duidelijk, Hardwell speelt voor de high score. 
 
Liefhebbers van zijn charismatische sound van energieke house, progressive en minimal/tech-house invloeden, zet je schrap. 'Revealed Volume 2' gaat verder waar de laatste beat van Volume 1 is gestopt en raakt je met de kersverse producties en exclusieve sounds van Calvin Harris, Tiesto & Hardwell, Alesso, Fedde Le Grand, Brainless en Dirty South. Dit is Hardwell op z'n best, die je de sound van Revealed brengt. Een unieke sound die je beweegt en in beweging brengt.

Album trailer: /www.youtube.com/watch?v=nMFKMfEeGLg

Share/Save/Bookmark