Home Nieuws Aankondigingen Andy Moor - Breaking the Silence Vol. 2
Andy Moor - Breaking the Silence Vol. 2

Any_Moor_-_Breaking_the_Silence_Volume_21Voor Andy Moor is het moment aangebroken.  Hij zal wederom de stilte verbreken. Als een audio-reflectie van waar de huidige dance muziek nu staat, presenteert de Britse producer en DJ het volgende Volume van zijn 'Breaking The Silence' compilatie. 2 jaar na de eerste Volume geeft de Grammy genomineerde Andy Moor een duidelijke preview van waar hij denkt dat muziek in de toekomst naartoe zal gaan.  

Andy Moor's stijl en sound heeft een geheel eigen reputatie en staat voor kwaliteit, geduld en hard werk. Zijn jarenlange aanwezigheid in de toonaangevende DJ Mag Top 100 en succesvolle AVA Recordings label vormen slechts een klein deel van het bewijs dat hij de afgelopen 15 jaar van zijn carri√®re niet heeft vergooid. Bewonderd om zijn remixen, producties en samenwerking en geliefd om zijn onuitputtelijke energie tijdens de vele gigs en optredens, hebben Andy een imposante positie in het muziekspectrum van vandaag de dag opgeleverd.  

De cd
'Breaking The Silence Volume 2' neemt je mee langs vers en exclusief materiaal. Gloednieuwe en onuitgebrachte tracks van het AVA Recordings label, van onder andere Ashley Wallbridge, tyDi en David Forbes, evenals tracks van opkomende talenten als Ben Nicky en Masoud. Op deze tweede Volume vindt je ook twee nieuwe Andy Moor producties, 'Undeserved' en 'Spirit's Pulse'. Met 'Undeserved', een samenwerking met Winter Kills zangeres Meredith Call, maakt Andy een laatste buiging naar de klassieke 90's sound die langzaam aan het verdwijnen is. 'Spirit's Pulse' is een mix van de typische Andy Moor en M.I.K.E. sound, een track die fans van beide producers zeker zal plezieren.  

Waar CD1 de diepere, progressive kant van Andy's stijl neerzet en daarmee focust op sterke melodie√ęn en groovy basslines, geeft CD2 een perfect voorbeeld van een club set van Andy weer. Als een muzikale rollercoaster gaat dit tweede schijfje langs hoge pieken en melodieuze energie, afgewisseld met progressive uitstapjes om de mix interessant en vloeiend te houden. 'Breaking The Silence Volume 2' laat zien dat Andy Moor duidelijk heeft begrepen dat electronic dance music vandaag niet alleen in grote clubs wordt genoten, maar ook in het alledaagse leven.

Tracklist
Disc 1
1 Will Holland feat. Jeza - Start Again (Original Intro Mix)
2 Ad Brown presents Maxi Valvona - Fractions
3 DNS Project & Fast Distance - Kickdown
4 Zack Roth - Silver Of Blue
5 Masoud feat. Hannah Ray - Here We Go
6 Gofman & Tsukerman - Bliss
7 Joseph Areas - Subtle Motion
8 David Forbes - Point Picquet
9 Daniel Kandi - Promised (Jason van Wyk Remix)
10 Mark Eteson - Universal Language
11 Nitrous Oxide feat. Anyem - Follow You (Maor Levi Remix)
12 Ad Brown feat. Kerry Leva - Memorial (You Were Loved) (Maor Levi Club Mix)
13 Lange & Fabio XB presents Yves De Lacroix - Electrify (Lange Mix)
14 Danny Chen feat. Cristina - Just A Dream

Disc 2
1 Ashley Wallbridge - Liquid (Intro Mix)
2 Mike Koglin - Sunstar
3 Tenishia feat. Aneym - Man in Denial (David Forbes Remix)
4 Masoud - Skyward
5 Cerf, Mitiska & Jaren - Another World (Original Vocal Mix)
6 Andy Moor vs M.I.K.E. - Spirits Pulse
7 Fabio XB & Yves De Lacroix - Universe Of Love (First State's Prog Mix)
8 Snatt & Vix - Destination Shoreline
9 tyDi feat. Tania Zygar - Half Light (Fabio XB Vocal Rework)
10 Ben Nicky - Drizzle
11 Tydi feat. Brianna Holan - Never Go Back
12 David Forbes - Yasai
13 Tritonal feat. Cristina Soto - Lifted (Mat Zo Remix)
14 Ashley Wallbridge - Moonlight Sonata
15 Spark7 - Lightness

 

Share/Save/Bookmark