Home Artiesten
Artiesten
Dancevenue meets DJ Carnage at TikTak Electric Music Festival
IMG_2983Zaterdag 18 juli 2015 was het zover. De derde editie van TikTak Electric Music Festival in ArenA Park Amsterdam ging van start. Met 20.000 bezoekers was het festival groter dan ooit tevoren! De organisatie pakte groots uit met nationale en internationale artiesten over drie stages. Het grootste dance electric festival van Nederland beloofde opnieuw een dag vol show, spektakel en een dikke line-up, waaronder Dimitri Vegas & Like Mike, A-Trak, DVBBS, Deorri, Tchami, Carnage en Yellow Claw. Dancevenue redacteur Linda van der Mespel kreeg de kans om een paar vragen te stellen aan de jonge upcoming DJ Carnage na zijn performance op TikTak Festival.
Lees meer...
 
Aramada Music en Planet Love Records gaan samwenwerken
AramadaArmada Music gaat een samenwerking aan met het Duitse label Planet Love Records. Naast projecten als het nieuwe York album start Planet Love ook met de digitale release van hun back catalogus, inclusief tracks van Taucher, York en DJ Sakin & Friends. Op 19 december wordt de eerste, nieuwe track, ‘York ft Brandon Jones - Wanna Be Known‘, uitgebracht. 
Lees meer...
 
Nieuw Nederlands label Rub A Duck tekent nieuwe single van Freestylers
duckNederland is een platenlabel rijker: Rub A Duck. Het nieuwe label richt zich volledig op de release van dubstep, electro en rave. De eerste single die op Rub A Duck verschijnt is van de wereldberoemde U.K. act Freestylers en Joshua Steele, getiteld “Frozen”.
Lees meer...
 
Marathon-broadcast Armin van Buuren groot succes!
De online marathonuitzending van de 400e editie van 'A State Of Trance', de radioshow van 's werelds populairste DJ Armin van Buuren, is een groot succes gebleken. Via de website www.astateoftrance.com werd 72 uur lang non-stop radio uitgezonden, waarvan 26 uur met live videobeelden vanuit clubs in Duitsland, Engeland en Nederland. Ruim 60 DJ's werkten mee aan het evenement. Van Buuren: "Dit is waarschijnlijk één van de beste weekenden in mijn DJ carriere". SEAT, al enkele jaren een vaste partner van Armin, trad op als hoofdsponsor van de marathonuitzending.
Lees meer...
 
Fedde le Grand nieuwe ambassadeur Dance4Life
Fedde le Grand nieuwe ambassadeur Dance4LifeAmsterdam, 20 april '09 - Fedde le Grand gaat zich inzetten als ambassadeur van dance4life. De dj kondigde zijn ambassadeursschap aan tijdens de Winter Music Conference in Miami. dance4life is de organisatie die zich samen met jongeren wereldwijd inzet om de verspreiding van hiv en aids terug te dringen. Vanuit zijn rol als dj en producer zal Fedde hieraan een bijdrage leveren.
Lees meer...