Home Artiesten
Artiesten
Dancevenue meets DJ Carnage at TikTak Electric Music Festival
IMG_2983Zaterdag 18 juli 2015 was het zover. De derde editie van TikTak Electric Music Festival in ArenA Park Amsterdam ging van start. Met 20.000 bezoekers was het festival groter dan ooit tevoren! De organisatie pakte groots uit met nationale en internationale artiesten over drie stages. Het grootste dance electric festival van Nederland beloofde opnieuw een dag vol show, spektakel en een dikke line-up, waaronder Dimitri Vegas & Like Mike, A-Trak, DVBBS, Deorri, Tchami, Carnage en Yellow Claw. Dancevenue redacteur Linda van der Mespel kreeg de kans om een paar vragen te stellen aan de jonge upcoming DJ Carnage na zijn performance op TikTak Festival.
Lees meer...
 
Marathon-broadcast Armin van Buuren groot succes!
De online marathonuitzending van de 400e editie van 'A State Of Trance', de radioshow van 's werelds populairste DJ Armin van Buuren, is een groot succes gebleken. Via de website www.astateoftrance.com werd 72 uur lang non-stop radio uitgezonden, waarvan 26 uur met live videobeelden vanuit clubs in Duitsland, Engeland en Nederland. Ruim 60 DJ's werkten mee aan het evenement. Van Buuren: "Dit is waarschijnlijk één van de beste weekenden in mijn DJ carriere". SEAT, al enkele jaren een vaste partner van Armin, trad op als hoofdsponsor van de marathonuitzending.
Lees meer...
 
Fedde le Grand nieuwe ambassadeur Dance4Life
Fedde le Grand nieuwe ambassadeur Dance4LifeAmsterdam, 20 april '09 - Fedde le Grand gaat zich inzetten als ambassadeur van dance4life. De dj kondigde zijn ambassadeursschap aan tijdens de Winter Music Conference in Miami. dance4life is de organisatie die zich samen met jongeren wereldwijd inzet om de verspreiding van hiv en aids terug te dringen. Vanuit zijn rol als dj en producer zal Fedde hieraan een bijdrage leveren.
Lees meer...
 
Robbie Taylor remixt David Penn
robbietaylor2008 was een top jaar voor de Spaanse David Penn. Releases op labels als Defected, Strictly Rhythm & Spinnin en succesvolle remixen voor o.a. Jon Cutler, Sandy Rivera & Soul Central zetten de man internationaal op de kaart.
Lees meer...
 
DJ Marcella opnieuw in de spotlights
djmarcella1"Most Sexy Female DJ Marcella opnieuw in de spotlights met nieuwe remixes" Na het success van "Believe in us", de plaat van Nederlands "most sexy female dj" Marcella en singer/songwriter I-Fan die wereldwijd support kreeg van groot heden als o.a.: Laurent Garnier, Roger Sanchez en Roog, komt het label Chega met remixes van nieuwe talenten als Phonic Funk, Robbie Taylor & 4S.  
Lees meer...